سه گام پیش روی آیت‌الله رئیسی جهت تحقق شیرینی کام ملت-راهبرد معاصر
عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حاج سید علاءالدین میر محمد صادقی رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است
اصغر مهاجری، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت‌و‌گو با راهبرد معاصر مطرح کرد؛

سه گام پیش روی آیت‌الله رئیسی جهت تحقق شیرینی کام ملت

اصغر مهاجری، جامعه شناس با تاکید بر ضرورت تحقق‌ وعده‌های داده شده از سوی آیت‌الله رئیسی گفت: این وعده‌ها سه موضوع مهم‌اند، اول مبارزه با فساد نهادینه شده در ارکان ساختارهای اجرایی و سیاسی چه در بعد اقتصادی و چه بعد اداری؛ دومین کار مهم ارتقای موقعیت کشور در حوزه پژوهش علم‌، صنعت و کشاورزی است. جهش تولید صورت نمی‌گیرد، مگر اینکه رئیس‌جمهور منتخب بتواند جهش صادرات را محقق کند، جهش صادرات نیز با روابط پویای بین‌المللی محقق شده، که آن نیز در گرو لغو کامل تحریم‌هاست.
اصغر مهاجری؛ استاد دانشگاه و جامعه شناس
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 20
کد خبر: ۹۲۳۰۱

سه گام پیش روی آیت‌الله رئیسی جهت تحقق شیرینی کام ملت

 

به گزارش راهبرد معاصر؛ 28 خرداد ماه، شکوه پایان ناپذیری است که در تقویم ایران اسلامی ثبت شد. هر چند در تقویم تاریخ ایران اسلامی شکوه حضور مردم کم نیست و ورق های زیادی در تاریخ به نام شکوه حضور مردم ثبت شده است اما به دلیل سوء تدبیر دولت آقای روحانی در این هشت سال و با تمام سختی هایی که بر مردم وارد شد، دل دشمنان را دلخوش به عدم مشارکت مردم در عرصه انتخابات کرده بود که خوشبختانه ناکام این میدان دشمنان ملت مسلمان ایران بودند. اصغر مهاجری استاد جامعه شناسی در گفت و گویی با راهبرد معاصر چند نکته مهم را با منتخبین مردم ایران اسلامی در ریاست جمهوری و شورای شهر در میان گذاشته که از منظر شما می گذرد.

 

اصغر مهاجری استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گو با راهبرد معاصر به بررسی زوایای یک انتخابات مردمی و اصیل پرداخت و گفت: انتخابات سه ضلع مثلث طلایی دارد یک ضلع آن مجریان انتخابات هستند، یک ضلع آن نامزدهای انتخابات هستند، ضلع دیگر هم شامل مردم می شود. مثلث طلایی انتخابات به شرطی موجب کامیابی فرایند انتخابات می شود که به میزان هم با یکدیگرهارمونی داشته باشند، متعهد و صادق باشند و برای رسیدن به یک نتیجه درست و استاندارد با هم تلاش کنند وگرنه انتخابات می‌تواند به نام فرد دیگری تمام شود که مورد انتخاب مردم نیست، بنابراین اگر این سه ضلع طلایی مثلث انتخابات، یعنی مجریان، نامزدها و مردم هماهنگ نباشند و یکی تعهد بیشتری یکی تلاش بیشتری داشته باشد و فرد دیگری بهره‌مند شود، آن زمان به نام مردم و به کام نامزد موفق می‌شود، لذا لازمه انتخابات اصلح رعایت عدالت بین این سه ضلع است که خوشبختانه دراین انتخابات هر سه ضلع در جای خود قرار داشتند و کار و رسالت و وظیفه خود را به خوبی انجام دادند و به منصه ظهور رساندند.

 

استاد جامعه شناسی دراین باره گفت: خوشبختانه براساس اخبار گزارش شده، مجریان انتخابات شرایط انتخابات را به خوبی فراهم کردند، مردم هم علی رغم تبلیغات و فشارهای خارجی و دشمنان نادان داخلی برای عدم مشارکت در انتخابات سنگ تمام گذاشتند، بنابراین اینک نوبت نهایی کردن پازل موفق به دست نامزدان پیروز فرا رسیده است چه در سطح شوراها و در سطح ریاست جمهوری.

 

اصغر مهاجری دراین باره توضیح داد: مردم تا اینجای کار پیروز میدان بوده اند اما این پیروزی نهایی نیست، نهایی شدن این پیروزی به دست نامزدهایی محقق می شود که در معرض رای مردم بودند و اینک منتخب مردم به شمار می روند لذا انتظار می رود نامزدهای موفق اعم از شورای شهر و روستاها و ریاست جمهوری این پیروزی را به کام مردم شیرین و گوارا کنند، آن زمان سلسله مراتب مشارکت که اعم است از با هم اندیشیدن، با هم برنامه ریزی و با هم اجرا کردن و با هم متنعم شدن با نظارت نهایی محقق می شود و انتخابات به کام مردم شیرین می شود.

 

استاد جامعه شناسی دراین باره تصریح کرد: نامزد موفق در سطح ملی که ایران را در عرصه داخلی و خارجی به عنوان نقش ممتاز اجرایی بعد از نقش رهبری یعنی رئیس جمهور نمایندگی می کند، باید به تمامی وعده‌های داده شده خود جامه عمل بپوشاند. این وعده ها از نظر بنده سه موضوع مهم است، اول مبارزه با فساد نهادینه شده در ارکان ساختارهای اجرایی و سیاسی چه در بعد اقتصادی و بعد اداری، به این دلیل که امروز نظام بیمار گونه دیوان سالاری و بروکراسی مردم را از پا درآورده است، به گونه ای که نظام اداری کشور هر روز مردم را مایوس تر می کند و نهایت تاخت و تاز ظالمانه خود را در عرصه های مختلف به مردم نشان می‌دهد.

 

مهاجری در این باره توضیح داد: اولین نمود انتخاب موفق این است که رئیس جمهور دولت سیزدهم، دست رانت خواران را کوتاه کند اعم از در سطح مافیایی و در سطح یقه سفیدها. متاسفانه دست اندرکاران امر به انحاء مختلف از سیستم اداری برای منافع فردی و گروهی خود بهره می برند که رئیس جمهور منتخب مردم باید به شدت با این موضوع مبارزه کند. دومین کاری که رئیس جمهور آینده باید انجام دهد این است که کشور را در فرایند تولید در حوزه پژوهش علم‌، صنعت، حوزه کشاورزی به یک حداقل قابل قبولی ارتقا دهد، چرا که در حال حاضر در زجرکش ترین حوزه‌های روزهای تولید به سر می بریم.

 

وی در این باره خاطر نشان کرد: در حوزه دانش، پژوهش های واقعی نه پژوهش‌های کلیشه‌ای که در حوزه صنعت و کشاورزی بدان نیازمندیم باید انجام شود هر چند حوزه کشاورزی مظلومترین این حوزه هاست، لذا جان دادن به جسم مرده تولید مهمترین رسالتی است که بعد از مبارزه اساسی با فساد باید مورد توجه رئیس دولت آینده قرار بگیرد.

 

استاد جامعه شناسی در پایان خاطر نشان کرد: جهش تولید صورت نمی گیرد، مگر اینکه رئیس‌جمهور منتخب بتواند جهش صادرات را محقق کند، جهش صادرات با ایجاد روابط پویایی بین المللی در عرصه منطقه ای و عرصه جهانی محقق می شود آن هم با لغو کامل تحریم ها نه با دور زدن تحریم ها، چرا که موضوع دور زدن تحریم ها، یک شعار خوش خوشانی است، بنابراین با تعامل سازنده با دنیا باید برای کمک به اقتصاد و صادرات و تولید، تحریم ها کاملا لغو شوند تا دو هدف عنوان شده برای رئیس جمهور به مرحله اجرا در بیاید و رئیس جمهور بتواند آنها را عملیاتی کند . از سوی دیگر امیدواری منتخبان شهری و منتخبان روستایی نیز بر اساس ظرفیت‌ها، خواسته ها و مشکلات شهرها و محلات خود مخلصانه و با دست پاکی، پیروزی که مردم به ارمغان آوردند را کامل کنند تا مردم در دفعات بعدی انتخابات، بدون هیچ بهانه‌ای و بدون کمترین گلایه ای بر سر صندوق های رای حاضر شوند و به صندوق‌های رای امیدوار برای تغییرات و تحولات اساسی به نفع ایران و ایرانی امیدوار باشند.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده